Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Betania Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Costum salopeta
Brand
Stas
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asigură protecţia corpului împotriva riscurilor mecanice determinate de: proiectări de corpuri sau particule, manipulare de obiecte tăioase, înţepătoare, alunecoase, abrazive, lucru in spatii înguste (conducte, cazane, recipiente, puţuri, etc.) precum si împotriva particulelor fine de praf ( pulberi) .

Salopeta va fi formată din pantalon si bluză. Bluza trebuie să fie prevăzută cu guler drept clasic, mâneci aplicate terminate cu manşete închise pentru ajustare la încheieturi prin cate un nasture, un buzunar aplicat cu clapa şi închis cu nasturi la nivelul pieptului, iar in fată sistem de închidere cu nasturi ascunşi cu clapă. Ajustare pe corp se face prin şnur introdus in tivul bluzei.

Pantalonul drept in talie, fără pieptar. Pantalonul are in fată şliţ încheiat cu nasturi, două buzunare laterale aplicate. La terminaţie pantalonul se ajustează pe picior cu bentiţă cu lăţimea de min.3 cm si fixată in 2 poziţii de ajustare cu nasturi. Accesoriile vor fi rezistente mecanic, la coroziune şi spălare: să nu se spargă, deformeze.
Din Gura in Gura